Pazar, Haziran 30, 2024

Gree Klima %100 büyümeyi hedefliyor

Klima üreticisi olarak sektördeki global liderliğini sürdüren Gree Klima, Türkiye’de istikrarlı bir şekilde büyürken varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 68 büyüyen Gree Klima, başarı ivmesini sürekli olarak artırıyor. Klima sahiplik oranı yüzde 25 seviyesinde olan Türkiye’de sektör hali hazırda büyürken geniş ürün gamıyla Gree Klima, ev ve iş yerlerine, pek çok zincir mağaza ve restorana sahip markaya, inşaat firmaları ve bankalara hizmet sunuyor. Kurulduğu günden bugüne tecrübesiyle, teknolojisiyle ve Ar-Ge yatırımlarıyla dünyada 600 milyondan fazla kullanıcının seçimi olan Gree Klima’nın Türkiye’deki 2024 yıl sonu büyüme hedefi ise yüzde 100 olarak açıklandı.


Türkiye iklimlendirme sektöründe Gree Klima yükseliyor

B2B tarafında da yoğun proje takibi yapan, kurumsal firmaların klima tedarikçisi olan Gree Klima, Türkiye’de çeşitli segmentlerdeki pazar payıyla öne çıkıyor. Türkiye’de özellikle büyümesi dikkat çeken ısı pompası ve multi klima kullanımında Gree Klima’nın Türkiye’deki pazar payı ısı pompasında ve multi klimalarda şimdiden yüzde 10’a ulaşmış durumda. Ağırlıklı olarak perakende sektöründe kullanılan duvar tipi klimalarda ise yüzde10’un üzerinde pazar payına ulaşmayı hedefleyen şirketin stratejileri, büyüme hedeflerinin gerçekleşmesi için önemli bir rol oynuyor. Gree Klima, ürün yenilikleri, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler ve etkin satış stratejileri ile çalışmalarını sürdürüyor.


“90 bin kişi, dünyanın sevdiği bu hava için çalışıyor”

Gree Klima’nın Türkiye pazarındaki büyüme hedeflerine ulaşmasının markanın global vizyonuna da katkı sağlayacağını belirten TLC Klima Yönetici Ortağı Sema Tunar, “Türkiye’deki performansımız ve geleceğe yönelik hedeflerimiz, Gree Klima’nın sektördeki lider konumunu pekiştiriyor. Yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımımızla pazarda rekabet avantajını sürdürüyor ve iklimlendirme çözümlerinde güvenilir bir marka olmayı başarıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için Ar-Ge yatırımlarımızı artırıyor, enerji verimliliği sağlayan ürünler geliştiriyor ve satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimize üstün bir deneyim sunuyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini aşan çözümler üreterek bu yıl sonunda elde etmeyi planladığımız yüzde 100 büyüme hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Çin borsasındaki piyasa değeri 31 milyar dolar olan Gree Klima’nın, dünyanın sevdiği bu hava için çalışan 90 binin üzerindeki çalışan sayısı, markanın hem finansal gücüne hem de geniş iş gücü kapasitesindeki potansiyeline işaret ediyor” sözlerine yer verdi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM