Cumartesi, Temmuz 6, 2024

“Mesnetsiz iddiaları kınıyoruz”

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Yönetim Kurulu, Bölgenin aynı zamanda Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olan iş insanı Mustafa Karabağlı hakkında basında yer alan asılsız iddialara karşı ortak bir açıklamada bulundu. 

İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Türk sanayine değerli katkılarda bulunan, İAOSB Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı’ya yönelik yapılan itibar suikastını kınadıklarını bildirdi. 

Fon mağduru olarak lanse edilen Karabağlı’nın Türkiye’de birçok ilki hayata geçirerek katma değerli üretimde markalar yaratan önemli bir sanayici olduğunun altını çizen Karace, “İzmir başta olmak üzere ülke sanayinin, ekonomisinin ve istihdamının gelişmesini kendine şiar edinen, aynı zamanda bölgemizin Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı’ya yönelik bazı yayın organlarında yer alan mesnetsiz iddiaları İAOSB Yönetim Kurulu olarak kınıyoruz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Karabağlı, sanayinin gelişimi için harcadığı mesai kadar İzmir’e katkı sağlamak için birçok STK ve kulüpte de görevler üstlenen; vizyonu, adımları ve duruşu ile örnek gösterilen değerli bir sanayicimizdir. Bu asılsız söylemlerle Karabağlı’nın itibarına gölge düşürmek isteyenleri İAOSB Yönetim Kurulu olarak esefle kınıyoruz” ifadesinde bulundu.  

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM