Pazartesi, Temmuz 8, 2024

Tarihi Çeşme Kalesi’nde klasik gitar ziyafeti

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), Eczacıbaşı Topluluğu’nun ana sponsorluğunda Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, İzmir Goethe Enstitüsü, İnstitut français Türkiye- İzmir, İzmir İtalya Konsolosluğu, Polonya İstanbul Başkonsolosluğu ve İzmir Fahri Konsolosluğu iş birliği ile düzenlediği 37. Uluslararası İzmir Festivali, 6 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı 21.00’de Çeşme Kalesi’nde Marcin Dylla’yı ağırlayacak.

İstanbul Polonya Başkonsolosluğu ve İzmir Fahri Konsolosluğu iş birliği gerçekleştirilecek konserde, kariyeri boyunca kendi alanındaki hemen hemen bütün ödüllerin sahibi olan Marcin Dylla, klasik gitarın unutulmaz eserlerini yorumlayacak. Yorumcu ve eğitmen olarak haklı bir üne sahip olan Dylla, adeta bir ekol haline gelen çalma sitiliyle klasik gitarın en önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.


Ücretsiz ulaşım

Konserin biletleri Biletix’ten, AASSM ana gişeden ve Çeşme Altın Kapı gişesinden alınabilir. İzmir Büyükşehir Belediyesi konser için Çeşme’ye gelecek festival izleyicileri için her yıl olduğu gibi ücretsiz otobüs tahsis edecek. Belediye otobüsleri konser günleri saat 18.00 ve 18.30 arasında DEÜ. Sabancı Kültür Merkezi’nin Mithatpaşa Caddesi tarafındaki kapısı önünden doldukça hareket edecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM