Cuma, Eylül 20, 2024

Zabıta memuru adayları mülakatta ter döktü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın, 36 kişilik zabıta memuru alımı için açtığı sınava 99 kişi başvuruda bulundu. Yalnızca üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu lisans programından ve Adalet Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olup Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan (KPSS) en az 65 puan alan, belirlenen kriterleri taşıyan adayın katıldığı sınavda kıyasıya bir yarış yaşandı.


Şehir dışından da katılım var

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur


Zabıta teşkilatı güçleniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın yeni alımlarla güç kazanacağını ifade eden Zabıta Denetim Şube Müdürlüğü’nde görevli Zabıta Amiri Vedat Ayyıldız, “Amacımız İzmirlilere daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak. Adaylar bin metre koşu, 100 metre engelli koşu, şınav ve mekik olmak üzere 4 branşta spor mülakatına katıldı. Bu sınavlara katılmalarındaki amaç, onların fiziki kondisyonunu ölçmek ve dayanıklılıklarını test etmek. Arkadaşlarımızın aramıza katılmasıyla, zabıta teşkilatı yaşanan olumsuzluklara daha etkin, verimli, hızlı müdahale edebilir hale gelecek. Vatandaşlarımızın şikayetlerine daha hızlı yanıt verebileceğiz. Kente daha iyi hizmet etmek için daha fazla çalışma arkadaşına ihtiyacımız var” dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM