Pazar, Eylül 8, 2024

Gradiva Mücevher markaları büyümeye devam ediyor

Gradiva Mücevher, özel koleksiyonları ile öne çıkmaya devam ediyor. Bu yılın özel inci koleksiyonu, zarafet ve asaletin simgesi olarak öne çıkıyor. İnci detayları, gelinlerin klasik ve sofistike bir görünüm elde etmelerini sağlıyor. Gradiva’nın koleksiyonları, geleneksel mücevherlerin yanında, cesur ve canlı renklerle de dikkat çekiyor. Mücevherler, en ince detayına kadar düşünülerek, büyük bir titizlikle işleniyor. Bu özel işçilik, her bir parçaya olağanüstü bir değer ve zarafet katıyor. Ayrıca, Gradiva’nın özel düğün koleksiyonu ile  gelin adaylarının en özel günlerinde kendilerini eşsiz hissetmelerine olanak sunuyor. 


Yeni mağaza hedefi

Gradiva Mücevher markaları büyümeye devam ediyor. İstinyepark İzmir, Hilltown Karşıyaka ve Alsancak’taki mücevher evlerine 2025 sonuna kadar bir mağaza daha eklemesi hedefleniyor. Bu yeni mağazanın, Gradiva ve Gilda mücevherlerine olan yoğun talebin olduğu bir lokasyonda hayata geçirilmesi planlanıyor. Böylece daha fazla gelin adayı ve mücevhersever kadın, özel koleksiyonlara kolaylıkla ulaşabilmesi amaçlanıyor.


Özel tasarım ‘Gradiva Şahmaranı’

Gradiva koleksiyonlarının en önemli parçalarından biri olan Gradiva Şahmaranı, ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin beğenisini kazandı. İzmir’de düzenlenen bir yardım etkinliğine katılan ünlü oyuncu, sponsorlar arasında yer alan Gradiva’nın özgün tasarımlarından ‘Gradiva Kiraz Çiçeği Işıltısı-Cherry Blossom Glow Şahmaran’ bilekliğine hayran kaldı ve şıklığını Gradiva Şahmaranı ile tamamlayarak Gradiva kadınları arasındaki yerini aldı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM