Çarşamba, Eylül 18, 2024

İZİKAD ve ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi’nden iş birliği

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten ve ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi Koordinatörü Banu Karaosmanoğlu arasında imzalandı.

İmza sonrası konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten, 2024-2026 döneminin ilk kurumsal iş birliğine imza attıklarını söyledi. İZİKAD üyeleri ve yakınlarının faydalanacağı ayrıcalıklar sağlayan sözleşmenin kurumsal iş birliğini de kapsadığının altını çizen Erten, “Birlikte gerçekleştirilecek ortak projeler için de bir iş birliği kararı almış olduk. İZİKAD olarak kurumsal firmalarla dayanışma ve beraber proje üretme fikrine çok değer veriyoruz. Bu iş birliği de bu duruşun bir sonucu gerçekleşti” diye konuştu.


“ENTO olarak STK’larla iş birliğine önem veriyoruz”

ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi Koordinatörü Banu Karaosmanoğlu ise STK’lar ile beraber çalışmaya özel bir önem verdiklerini belirterek, İZİKAD gibi güçlü bir kadın örgütü ile iş birliğine imza atmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. ENTO olarak bu tarz birlikteliklere özen gösterdiklerinin altını çizen Karaosmanloğlu, “Bir sağlık kuruluşu olarak sağlık hizmeti üretmenin yanında sivil toplum kuruluşlarıyla toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk alanında da çalışmaya özen gösteriyoruz. ENTO ile İZİKAD bu protokol ile etkili ve başarılı işlere de imza atacak” diye konuştu.

ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi’nde yapılan törene İZİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aybige Çalık, İZİKAD Saymanı Elif Özel, Marka Yönetimi ve Kurumsal İş Birlikleri Çalışma Masası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zülfiye İzbek, üyeler Özlem Özer, Ahu Çelik ve Gökçe Atabay da katıldı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM