Cuma, Ekim 18, 2024

Atölye OkuYorum, okuma yolculuğuna devam ediyor

Atölye OkuYorum, 2023 yılında İzmir’de ‘Yol Arkadaşımız Kitaplar’ ile başlattığı okuma yolculuğuna, yeni bir isim ve kapsamlı bir içerikle devam ediyor. Bu yıl, Ursula K. Le Guin’in unutulmaz eseri ‘Yerdeniz Büyücüsü’ ile 12 Ekim 2024 tarihinde başlayıp 3 hafta sonu sürecek olan atölye, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Bir kitap kulübünün ötesinde, katılımcılara interaktif bir gelişim programı yolculuğu yaşatan Atölye OkuYorum, kitapların büyülü dünyasında kaybolurken; iç sesini dinleme, kendini keşfetme fırsatı ve bir dönüşüm yolculuğu sunan özel bir atölye olması ile de dikkat çekiyor.  Kitapları sadece okumak değil, onları yaşamak ve kendi hayatlarına taşımak için tasarlanmış bu interaktif yolculuk, katılımcıların kişisel gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda yeni insanlarla tanışıp, farklı bakış açıları kazanma imkânı da sunuyor. 

Sosyal medyanın tekdüze ortamına güçlü bir alternatif olarak karşımıza çıkan ve zamanı daha nitelikli geçirmeye imkân sağlayan bu özel oluşum, kendi alanlarında son derece başarılı iki profesyonel Arzu Berk ve Dilek Çakır Yunar’ın liderliğinde, bireylerin kendini ve potansiyellerini keşfederek hayata farklı bir perspektifle bakmalarını ve harekete geçmelerini sağlamayı hedefliyor. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM