Cuma, Eylül 19, 2025

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

  • Anadolu Otoyolunun Dilovası Kavşağı-Batı Hereke Kavşağı kesimi 0-6.km.leri arasında 19.09.2025 tarihinde 00:30-06:00 saatleri arasında Güney taşıma yolunda (Ankara istikameti ) değişken mesaj işareti çelik konstrüksiyonunda meydana gelen hasar nedeniyle Ankara istikametinde şerit kapatma yapılacak olup ulaşım İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • TEM Otoyolunun Lüleburgaz Kavşağı Kesimi İstanbul istikametinde 0-2.km.leri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikametinden gelip, Lüleburgaz gişelerine çıkış kolu ile Lüleburgaz Gişelerinden otoyola girişler trafiğe kapatılmıştır. Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre yapılmaktadır.
  • Niğde-Pozantı otoyolunun 0-7.km.leri arasında 11.09.2025 tarihinden itibaren üst yapı onarım çalışması nedeniyle ulaşım Adana istikametine doğru kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • İzmir-Çandarlı Otoyolunun Sasalı Kavşağı-Mavişehir Kavşağı 0-2.km.leri arasında 08.09.2025-25.09.2025 tarihlerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir istikametinde sol ve orta şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacaktır.
  • Kocaeli-Yalova yolunun 4-25.km.leri arasında 15.09.2025 tarihinden itibaren yol bakım onarım çalışmaları yürütülecektir. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Gümüşova-Düzce yolunun 15-19.km.leri arasında 15.09.2025 tarihinden itibaren üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun İstanbul-Düzce istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Düzce-İstanbul istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.
  • Elmalı-Finike yolunun 0-4.km.leri arasında 09.09.2025 tarihinden itibaren üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Sakarya-Bilecik İl Sınırı-Bozüyük yolunun 38-41.km.leri arasında Bilecik-Sakarya istikametinde bulunan Osmangazi Tüneli sağ/sol şerit bakım ve onarım işleri nedeniyle 15.09.2025 tarihinde tünel trafiği tek yönlü sağlanmaktadır.
  • Cide-Doğanyurt-İnebolu yolunun 20-40.km.leri arasında 08.09.2025 tarihinden itibaren asfalt sathi kaplama çalışmalarına başlanacağından yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Şebinkarahisar-Alucra-Şiran yolunun 20-21 .km.leri arasında 11.09.2025 tarihinde menfez yapım çalışmaları nedeniyle Şebinkarahisar istikameti trafiğe kapatılıp, Alucra istikametinde kontrollü olarak trafik akışı sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Giresun-Gümüşhane il Sınırı-Kürtün-Torul yolunun 2-42.km.leri arasındaki muhtelif km.lerde yapılacak olan yol şevi temizlik çalışması nedeniyle 18.09.2025 günü, saat 08:00’ den itibaren çalışmanın devamı müddetince trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM