
Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni
- Ankara Çevre Otoyolu’nun Bağlıca-Eskişehir Kavşakları arası Eskişehir İstikametinde yapılacak üstyapı onarımı çalışması nedeniyle 0-20/05 Km: 7+650 – Km: 9+650 arası Eskişehir İstikameti trafiğe kapatılacaktır. Çalışma süresince trafik, diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu İzmir istikameti Km:9-11 arasında yolun sağ banket şeridi, Çandarlı istikameti Km:9-11 arasında yolun sağ banket şeridi ve O-33/04 K:K:No.lu İİzmir istikameti Km: 3-5 arasında yolun sağ banket şeridi kapalı olacaktır. Trafik akışı sol ve orta şeritten sağlanacaktır.
- Çerkezköy Kavş.-Kınalı Kavş. arasındaki kesimde; İstanbul İstikametinin 171-175. km.lerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Yapılacak çalışmalar sırasında İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak olup, trafik Edirne İstikameti iki yönlü olarak gidiş geliş şeklinde verilecektir. Çalışmalar 25.09.2025 Perşembe günü saat 20:00’de başlayacaktır. (Çalışmalar her gün akşam 20.00 ile sabah 07:00 saatleri arasında çalışma yapılacaktır.)
- Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunda Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı arasında yolun 0-1.km.leri arasında deprem hasarları onarım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.
- Sinop-Samsun yolunun 43-45 km’leri arası (Bafra Çetinkaya Köprüsü – Bafra Tozköy Kavşağı arası) Sinop istikametinde drenaj çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Fındıkbeli-Şiran-Kelkit yolunun 26-37. km. leri arasında yapılacak olan üstyapı onarım çalışması nedeniyle 27.09.2025 günü saat 08:00’ den itibaren çalışmanın devamı müddetince trafik kısa sürelerle ulaşıma kapalı suretiyle, tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. Yol kullanıcılarının trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekmektedir.
- Korkuteli-Antalya yolunun 0-1 km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
- Sakarya-Bilecik İl Sınırı-Bozüyük yolunun 36-37.km.leri arasında 26.09.2025 tarihinden itibaren Sakarya istikametinde bulunan Ertuğrulgazi Tünelinin sağ şeritti bakım onarım çalışmaları nedeniyle tünel trafiği tek yönlü olarak sol şeritten sağlanmaktadır.
- Ereğli-Devrek yolunun 2-5. km.leri arasında sanat yapısı imalatı nedeniyle yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
- Ağrı-Doğubayazıt yolunun 28-31.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.