Cuma, Eylül 20, 2024

Hugo Boss Opex Day 2023’te önemli konular ele alındı

hugo boss opex day

Hugo Boss Opex Day, İzmir’deki Hugo Boss Tekstil Sanayi Kampüsü’nde gerçekleşti. ‘Büyük İşler’ temalı etkinlik birçok tanınmış ismi de aynı sahnede bir araya getirdi. 2005 yılından beri her sene İzmir’de ilham verici konuşmacılara ev sahipliği yapan HUGO BOSS Opex Day, 3 yıllık bir aranın ardından bu yıl 29 Eylül Cuma günü HUGO BOSS Tekstil Sanayi INEX Center’de davetlilerini bir kez daha ağırladı.

Etkinlikte konuşmacılar arasında yer alan Ahbap Derneği Genel Başkanı ve Sanatçı Haluk Levent, Hugo Boss Vakfı ve AHBAP iş birliğiyle çalışmalarına başlanacak Antakya’daki bir meslek lisesi için de müjdeyi verdi.

Bu yılki teması ‘Büyük İşler: Büyük Liderler & Büyük Düşünenler’ olan etkinlik, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, Hugo Boss Tekstil Sanayi Genel Müdürü Arif Kaya, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, Alarko Grup Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, Metro Türkiye CEO’su Sinem Türüng, Konda Araştırma Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Ağırdır, TAV İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Burcu Geriş, Ahbap Derneği Genel Başkanı ve Sanatçı Haluk Levent, Yılmaz Vural ve Emre Karayel gibi tanınmış isimleri aynı sahnede bir araya getirdi. Başarıya giden süreçleri anlamayı, bunların paylaşımı için bir platform olmayı ve böylelikle başarı hikayelerinin sayısını çoğaltmayı amaçlayan etkinliğe 300’ün üzerinde davetli katıldı.


Hugo Boss Vakfı Antakya’ya meslek lisesi kazandıracak

Etkinlikte konuşan AHBAP Derneği Genel Başkanı ve Sanatçı Haluk Levent, Hugo Boss Vakfı’nın yaptığı bağışla 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Antakya’daki Ali Sayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeniden inşaatına başlanacağının müjdesini verdi. Toplam 16 derslik kapasiteli olması planlanan meslek lisesinde, Hugo Boss Tekstil Sanayi tarafından uzun vadeli bir destek alacak hazır giyim/tekstil bölümünün açılması da amaçlanıyor. 1999 yılından bu yana İzmir’de faaliyet gösteren Hugo Boss Tekstil Sanayi, Ege Serbest Bölgesi’nde yer alan kampüsünde 5 bin 200’ü aşkın çalışana ev sahipliği yapıyor. Kurulduğu günden bu yana sahip olduğu en yüksek çalışan sayısı ve üretim kapasitesine ulaşan tesis, son iki yıldır sürdürdüğü büyüme yolculuğunda 2 bin kişiye istihdam sağladı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM