Perşembe, Eylül 19, 2024

‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ galası İzmir’de yapıldı

“Bir kadın dünyayı değiştirebilir” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin hayatına odaklanan “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmi, Zübeyde Hanım’ın ebedi istirahatgâhının bulunduğu İzmir’de Yaşar Holding sponsorluğunda düzenlenen gala gecesiyle izleyiciyle buluştu. Film ekibi gösterim öncesi Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaret etti.

13 Ekim’de Avrupa, ABD, Orta Asya ve Orta Doğu’da aynı anda vizyona girecek olan “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filminin galası, Zübeyde Hanım’ın kabrinin de bulunduğu İzmir’de, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Yaşar Holding’in sponsorluğunda düzenlenen gala gecesine oyuncular ve yapım ekibinin yanı sıra sinema, sanat, iş dünyası ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı.


Yaşar: İzmir galasının destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz

Galanın sponsorluğunu üstlenen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar filmle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yaşar; “Her kim olursak olalım, hepimiz bir anne-babanın evladıyız. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, yaşamı boyunca verdiği mücadeleyi ve Cumhuriyet’e ulaştıran adımlarını, yaşamı zorluklar ve kayıplarla geçmiş annesi Zübeyde Hanım’ın gözünden anlatan “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filminin İzmir galasının destekçisi olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. İzmir, işgaliyle ve kurtuluşuyla Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli yere sahip. Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’e ve İzmirlilere emanet ettiği Zübeyde Hanım’ı bu vesileyle saygı ile anıyor, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyorum”dedi. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM