Cuma, Eylül 20, 2024

Güneş enerjisi ve enerji depolama semineri 24 Ekim’de başlıyor

Güneş enerjisi

Güneş enerjisini alternatif bir enerji kaynağı olmaktan çıkartıp, depolamanın da desteğiyle bir baz yük kaynağı haline getirmeyi amaçlayan GENSED, sanayicileri ve yatırımcıları teknolojideki gelişmeler ve mevzuatlar hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Sektör, bu kapsamda ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş, GENSED Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Murat Özdemir ve GENSED Genel Sekreteri Hakan Erkan’ın katılımlarıyla 24 Ekim Salı günü Ankara’da gerçekleşecek Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama seminerinde bir araya geliyor.

Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama oturumlarında son gelişmeler konuşulacak.GENSED Genel Sekreteri Hakan Erkan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek oturumlarda; sabahtan, hücre ve panel teknolojileri, yerli üretimin önemi, GES uygulamalarında dikkat edilmesi gerekli noktalar, çatı GES’lerde güvenliğin önemi ve mevzuattaki son düzenlemeler ele alınacak. Öğleden sonra yapılacak Enerji Depolama başlıklı ikinci oturumda ise; örnek uygulamalar, enerji depolama teknolojileri, yerli üretim, iş modelleri ve inverter teknolojileri konuşulacak.

Seminer serisi 2024’te de devam edecek

GENSED tarafından organize edilen seminer, 7-9 Kasım 2024’te İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Solis Fuarcılık ve GENSED’in stratejik ortaklığı ile ikincisi yapılacak. Türkiye’nin tek Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama Fuarı Solar+Storage NX etkinlikleri kapsamında yer alıyor. Solar+Storage Seminer serisi Ankara’nın ardından farklı illerde de devam edecek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM