Perşembe, Eylül 19, 2024

AssisTT, girişimcilik modelini Türkiye’ye açtı

Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, ilk kez 2022’de hayata geçirdiği Girişimci Müşteri Temsilcisi modelini tüm Türkiye’ye açtı. Kişilere şahıs şirketini kurarak kendi işinin patronu olma, çalışma saatleri, çalışma yerinde esneklik, gelirde artış gibi avantajlar sunan modelle birlikte kişiler kendi şirketini kurup hizmet üretimi oranında daha yüksek gelir elde ederken, 18-29 yaş arasında olan gençler vergi ve Bağ-Kur teşviki olan ‘Genç Girişimci İstisnası’ programına dahil olabilecek. 29 yaş üstü olanlar ise KOSGEB gibi devlet teşviklerinden faydalanabilecekler.


“Model, sektör ortalamasının üzerinde gelir artışı sağlıyor”

Konuyla ilgili açıklama yapan AssisTT Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Levent Yalçın, modeli; girişimciliği yeni nesil teknolojilerle destekleyerek ekonomik kalkınmaya etkisini dikkate alarak kurguladıklarını söyledi. Model sayesinde kendi şirketlerini kuranların sektör ortalamasının üzerinde bir gelir artışı sağladığını belirten Yalçın, “Çalışma arkadaşlarımızdan aldığımız olumlu dönüşler sayesinde artık modelimizi tüm Türkiye’ye açıyoruz. Girişimci Müşteri Temsilcisi Modelimizle hem sektörümüze hem bu alanda kariyerini geliştirmek isteyen arkadaşlarımıza hem de ülke ekonomisine katkı sağladığımız için mutluyuz” dedi.

Modelin çalışanlar kadar müşteriler için de avantajlar sağladığının altını çizen Yalçın, “Girişimci Müşteri Temsilcisi modelimizle, müşterilerimizin inbound çağrı ihtiyaçlarına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor, esnek planlamalarla yoğun dönemlerini daha verimli şekilde yönetiyor, dakika bazlı fiyatlandırma ile etkin maliyet yönetimi avantajı sunuyoruz” diye konuştu.

KAYNAKAssisTT
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM