Perşembe, Eylül 19, 2024

Karşıyaka’da ‘Girişim Kampı’ 24 için geri sayım başladı

Girişimcilik ekosisteminin güçlenmesine katkı sunmayı amaçlayan ‘Girişim Kampı’24 @Karşıyaka Kolektif’ 1 Mart’ta Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi’nde başlayacak

Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi, İnci Holding’in açık inovasyon platformu İnci Radar, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Teknopark İzmir iş birliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ‘Girişim Kampı’24 @Karşıyaka Kolektif’ etkinliği, girişimcilik ve inovasyon alanında öncü isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.


İlham verecek buluşmalar 

Kolektif Girişimcilik Merkezi’nde 1-25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyon; girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi, yeni fikirlerin ortaya çıkmasını teşvik etmeyi ve iş dünyasındaki liderleri bir araya getirerek etkileşimi artırmayı amaçlıyor. Bu anlayışla girişimcilik ve inovasyon alanında faaliyet gösteren herkesi kucaklayan organizasyon, katılımcılara sektördeki güncel gelişmeleri takip etme, deneyim paylaşımında bulunma, ilham alma ve potansiyel iş fırsatlarını keşfetme imkanı sunacak.


7 farklı oturum yapılacak 

Medya sponsorluğunu Biblo Medya’nın üstlendiği ‘Girişim Kampı’24 @Karşıyaka Kolektif’ her biri farklı bir konu üzerine odaklanan 7 oturumdan oluşacak. Oturumlar aracılığıyla, girişimcilik, inovasyon, dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, iş modelleri, yapay zeka, girişim hukuku, mali süreçler, yatırım süreçleri, hibe ve fon destekleri gibi geniş bir konu yelpazesi ele alınacak.

Sektördeki güncel gelişmeleri takip etmek, deneyim paylaşımında bulunmak, ilham almak ve potansiyel iş fırsatlarını keşfetmek isteyenler, karsiyakakolektif.com adreslerinden kayıt yaptırabilecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM