Cumartesi, Ekim 26, 2024

Ekonomi gündemi: 9 Mart 

Türkiye’de 9 Mart Cumartesi günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun Ticaret Borsası Gıda Araştırma ve Test/Analiz Merkezi (GATAM) ile Teknopark ve OSB Fabrika’nın açılış törenlerine, TÜBİTAK BİGG Spor Ödülleri’ne iştirak edecek.

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, muhtarlar, çiftçiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı’na ilişkin Bakırköy Sahil İstasyonu’nda basın açıklaması yapacak, Çan/Etili-Bayramiç çevre yolları ve Çanakkale/Merkez Sarıcaeli Kavşağı açılış törenine katılacak, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu’nun proje tanıtım toplantısında yer alacak ve Biga Belediyesini ziyaret edecek.

4- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Soğanlı Millet Bahçesi’nin açılışına, İstanbul Caddesi Kentsel Dönüşüm Alanı ve Yıldırım Belediyesi Mevlana Kentsel Dönüşüm Alanı anahtar teslim törenlerine, Türkmenbaşı-Erdoğan Caddesi Bağlantı Yolu ile Ümraniye Osmangazi Millet Bahçesi’nin açılışına katılacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM