Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ekonomi gündeminde 24-28 Temmuz haftası

Ekonomi ve piyasa gündemi

Ekonomi gündeminde 24-28 Temmuz haftası yoğun bir mesai ile başlıyor. 24 Temmuz’da İçişleri Bakanlığı Düzensiz Göç İstatistiklerini açıklayacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Finansal Hizmetler Güven Endeksi’ni paylaşacak. Aynı gün içinde Uluslararası Göç İstatistikleri ise Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak.

25 Temmuz’da TCMB, İktisadi Yönetim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksi, İmalat Sanayi Kapasite Kullanım Oranı, Merkez Bankası Bünyesindeki Bankalararası Para Piyasası İstatistiklerini, TÜİK ise Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven İstatistiklerini yayımlayacak. 26 Temmuz’da ise TCMB, Merkez Bankası Bünyesindeki Bankalararası Para Piyasası İstatistikleri’ni paylaşacak.

27 Temmuz’da TCMB, 2023’ün 3’üncü Enflasyon Raporu’nu açıklayacak. Aynı gün içerisinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Kredi Kartı Harcamalarına İlişkin İstatistikler, Tüketici Kredilerine İlişkin İstatistikleri paylaşacak. 28 Temmuz’da ise TÜİK, Dış Ticaret İstatistikleri ve Ekonomik Güven Endeksi’ni açıklayacak.


İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM