Pazar, Eylül 8, 2024

Kaşkaloğlu göz hastanesi sektördeki 23’üncü yaşını kutluyor

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Mahmut Kaşkaloğlu

2000 yılından bu yana binlerce insana ışık olan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, sektördeki 23’üncü yaşını kutluyor

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, bugüne kadar Türkiye ve yurtdışından gelen binlerce kişiye uyguladıkları tedavilerin başarısında tecrübenin verdiği bakış açısı ve sahip çıktıkları etik değerlerin büyük rolü olduğunu söyledi.

23 yıldır başarılarına başarı katmayı hedeflediklerini belirten Prof. Dr. Kaşkaloğlu, elde ettikleri başarıda hekim deneyiminin yanısıra teknolojiyi etkin şekilde kullanmalarının da önemli paya sahip olduğunu söyledi.


Uzman kadro başarı artırır

Kaşkaloğlu, sektörde aranan bir marka olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, Kaşkaloğlu Göz Hastanesi olarak kuruldukları 2000 yılından bu yana teknoloji ve insan kaynağına sürekli yatırım yaptıklarını belirtti. Kadroda uzmanlaşmanın ve hekim kalitesinin hasta konforunu ve tedavi başarısını artırdığını söyleyenProf. Dr. Kaşkaloğlu, “Gelişen teknik cihazlar kadar onu kullanan doktorların deneyimi de belirleyicidir. Bu konuda hastanemiz bünyesindeki hekimlerimiz gerekli tüm eğitimleri sürekli alıyorlar; ayrıca uluslararası kongrelerde sunumlar yapıyor ve meslektaşlarına eğitim veriyorlar” ifadesini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM