Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Corendon Airlines, kış sezonu için 700 binin üzerinde koltuğu satışa çıkarıyor

Corendon Airlines Mine Aslan

Türkiye’deki en büyük 500 özel şirketin yer aldığı Capital500 araştırmasında 131. sırada yer alan Corendon Airlines, kış sezonu için 700 binin üzerinde koltuğu satışa çıkarıyor.

Düzenleyecekleri uçuşlarla ilgili bilgi veren Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan, kış sezonunda yolcuları Avrupa’nın ve dünyanın en popüler tatil noktalarına uçuracaklarını söyledi. Kış için güçlü bir program hazırladıklarına dikkat çeken Aslan, “Bu kış, Antalya’nın yanı sıra Düsseldorf, Köln, Hannover, Nürnberg ve Hurghada’daki base operasyonlarımızı koruyarak, Avrupalı turistlere yine ürün çeşitliliği sunacağız.

Başarılı geçen bir yaz sezonunun ardından tatil talebinin uzun süreceğini öngörerek güçlü bir program hazırladık. Filomuzu düzenli olarak yenileyerek ve gençleştirerek yolcularımıza güvenli ve konforlu uçuş deneyimi sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Corendon Airlines, kış uçuşlarını satışa açtı

Corendon Airlines, tatilini erken planlamak isteyenler için kış uçuşlarını satışa açtı. Şirketin 1 Kasım’da başlayacak 2023-2024 kış sezonu programıyla Almanya, Avusturya ve Polonya’dan; Türkiye, Mısır ve İspanya’nın Kanarya Adaları’na direkt uçuşlar düzenlenecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM