Cumartesi, Temmuz 27, 2024

“Sandıktan bayrakları çıkarın”

Karşıyaka ksk

Sponsorluk imza töreninde konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Karace, “Yeni sezonda takımımızın başarısını konuşacağız. Sandıktan bayrakları çıkarın” dedi


Karşıyaka Spor Kulübü, yeni sezonda farklı branşlarda mücadele edecek takımlara sponsor desteği verecek firmalarla sponsorluk anlaşması imzaladı. Karşıyaka Spor Kulübü’ne 2023-2024 sezonunda sponsor olan firmaların tanıtım lansmanı, Karşıyaka Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde Swissotel Grand Efes’te gerçekleştirildi.


Voleybolun Ana Sponsoru Medical Point Hastaneler Grubu oldu

Voleybol Ana Sponsorluğu ve Sağlık Sponsorluğu Anlaşması, Medical Point CEO’su Veysi Kubba ve Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil’in imzaları ile resmiyet kazandı. Sponsorluk anlaşması ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, “Karşıyaka Medical Point” adıyla anılacak. İEÜ Medical Point Hastanesi ile ayrıca voleybol, futbol ve basketbol branşlarının sağlık sponsorluğu anlaşmasına varıldı.


“Başarılı olacağımıza inancımız tam”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil, bu yıl kongrede seçilen yönetim gurubu olarak sponsorları ile beraber yeni bir sayfa açmak istediklerini belirtti. Yeşil, “Bu sayfada kulübümüzün bulunduğu kategorilerden daha üst kategorilere çıkması konusunda önümüze bir projeksiyon koymuş bulunmaktayız. Bu konuda başarılı olacağımıza dair inancımız tamdır” diye konuştu. 


“Voleybol takımı tarihi bir hikâye yazmaya hazırlanıyor”

Törende konuşan Veysi Kubba ise Karşıyaka’nın başarılı sporcularına sağlık hizmeti vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Kubba, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, annesi Zübeyde Hanım’ı Karşıyaka’ya emanet etmesi, bu toprakların ne kadar özel olduğunun önemli bir göstergesi. Karşıyaka Medical Point Voleybol Takımı’mız, şimdi bu kutsal emanetin izinde tarihi bir hikâye yazmaya hazırlanıyor. Bu topraklarda her bir vuruş, her bir zafer, sadece bir maçın değil, aynı zamanda Ata’mızın mirasına olan saygının ve sevginin de bir ifadesi olacak” diye konuştu.


Tekstil, inşaat, gayrimenkul ve otomotiv gibi farklı sektörlerden sponsorluk desteği 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün 2023-2024 sezonunda farklı branşlarda yarışan takımlarına çok sayıda firmadan sponsorluk desteği gelecek.

Futbolda AVEK, voleybolda Medical Point ve basketbolda Kappa ile ana sponsorluk anlaşmasına varan yeşil-kırmızılı kulüp İzka İnşaat A.Ş., Tolkar Makina Sanayi A. Ş., Karluna Mühendislik A. Ş., Endo Elektronik A. Ş., İnamlık Çelik, CMS Jant, GİMAS A. Ş., Surtaş Grup, Bolulu Hasan Usta, İznet İletişim, AVOD Tarım Ürünleri, Hasan Yıldırım Demir Çelik, FX Ortopedi ve Sağlık Gereçleri, Kalmaksan Kalıp, Ar-Can Makina, Ottoteknik Makina Otomasyon, Vodalife Su, Bilsev Grup, FB Tekstil, GMC Tekstil, Macrochemical, LUVİ Grup, POLSER Kompozit,  HPA Teknoloji, Yelkenbiçer Grup, Çelik İş Dişli Otomotiv Sanayi, Fırat Grup, Promar/Provi Ve Başarı Yem, Güler Elektrik, Demsaç Çelik, Taykon Çelik, Metropol Unlu Mamuller, Enginar Yemek Sanayi, Ayhan Gültekin, Karşıyakalı Salih, Ağam Baklavaları, Data Gümrükleme, Argon Temizlik, Can Kuruyemiş, Meba Reklam, Laura’s By Naci Usta, Ermat Otomotiv, Kulüp Ali, Turyap Çiğli, Tankar Grup-West Park, İzmir Girişim Grubu, Park Gayrimenkul Yatırım Ve Royal Alaçatı Otelcilik gibi firmalarla da yeni sezon için anlaşmaya vardı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM