Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Batur: Zabıtamızla gurur duyuyoruz

Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 197’nci yıldönümünün kutlandığı Zabıta Haftası’nda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda zabıta personeliyle bir araya geldi. Çalışanların görevini özveri ve hassasiyetle sürdürdüğünü belirten Batur, “Bugüne kadar Konak’ta zabıta arkadaşlarımızın özveri içinde, hassasiyetle çalıştığını biliyoruz. Bundan sonra da görevimizi yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Konak Belediyesi sizlerle gurur duyuyor” dedi.


“Zabıta Teşkilatı, belediyelerin göz bebeği”

Kanunlar çerçevesinde görevlerine devam edeceklerini kaydeden Batur, “Zabıta Teşkilatı belediyelerin göz bebeği ve görünür yüzü. Zabıta kardeşlerimiz her zaman sahada, vatandaşın problemi olduğunda yanına en fazla uğradığı ve esnafın her zaman yanında gördüğü birim. Konak Belediyesi’nde bugüne kadarki dört buçuk yıllık görev süremizde zabıta arkadaşlarımızın özveri içinde, hassasiyetle çalıştığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Elmaslı: İlk kadın zabıta müdürü oluşumun gururunu yaşıyorum

Konak Belediyesi’nin ilk kadın zabıta müdürü olan Çiçek Elmaslı ise Konak Zabıta Teşkilatı’nın sadece Konak’ın değil, İzmir’in de nabzını tuttuğunu belirterek, “Marka bir ilçenin tecrübeli bir belediye başkanıyla çalışan öncü bir teşkilatın üyeleri olduğumuzu biliyoruz. İlklerin öncüsü olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’un bana yaşattığı Konak Zabıta Müdürlüğü’nün ilk kadın müdürü oluşumun onurunu ve gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM