Pazar, Eylül 8, 2024

Yorglass tüm çalışanlarıyla etkinlik düzenledi

Yorglass, çalışan motivasyonunu artırmak, takım ruhunu ve iş birliğini güçlendirmek amacıyla Türkiye’nin dört farklı şehrinde yer alan yedi tesisinde düzenlediği etkinliklerde tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yorglass, günlük iş temposundan uzaklaşarak keyifli bir gün geçirmek, ekip ruhunu güçlendirmek ve birlikte eğlenmek için Bolu, Eskişehir, Çerkezköy ve dört adet de Manisa’da olmak üzere toplam yedi işletmesinde düzenlediği şirket içi etkinlikleriyle kısa bir mola vererek yüzleri gülümsetti.


Kurum içi etkinlerle ekip çalışması duygusunu artırmayı hedefliyor

Tüm işletmeleri kapsayan dondurma ve piknik etkinliklerinin şirket içindeki önemi hakkında konuşan Yorglass İnsan Kaynakları Direktörü Ayşe Doğruöz, “Yorglass olarak birlikte güzel işler başarmanın, ilham veren çalışmalara imza atmanın ancak bir arada olmakla mümkün olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda aynı masa etrafında güzel anları paylaşacağımız her anı çok önemsiyor, kurum içi etkinliklerin çalışanlarımızın memnuniyetini, iş birliğini, motivasyonunu ve genel verimliliğini artırdığını gözlemliyoruz. Özel etkinlik alanlarında gerçekleştirdiğimiz piknik organizasyonu ve işletmelerimizde düzenlediğimiz dondurma etkinlikleriyle çok güzel anılar biriktirdik, günlük iş temposunu geride bıraktık. Güçlü bir topluluk ve ekip çalışması duygusunu geliştirmenin kuruluşumuzun başarısı için büyük bir önem taşıdığına inanıyoruz. Bu kapsamda bir araya geldiğimiz her özel an, çalışanlarımız ve aileleri için olağan çalışma ortamının dışında bağ kurmaları, ilişkileri güçlendirmeleri ve kalıcı anılar yaratmaları için harika bir fırsat sunuyor. Ayrıca bu tür etkinlikler çalışanlarımızın sürekli öğrenme ve gelişimini destekleyerek, şirketimizin uzun vadeli başarısına da katkıda bulunuyor. Özellikle takım oyunları, atölye çalışmaları veya sosyal aktiviteler aracılığıyla, çalışanlar arasındaki iş birliği ve takım ruhu güçleniyor” dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM