Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Dünyaca ünlü kanaat liderleri İstanbul’da buluşuyor

peryön

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi, 31’inci İnsan Odağında Yönetim Kongresi’ne ev sahipliği yapacak

PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenecek İnsan Odağında Yönetim Kongresi, ‘100 Yüze İnsan’ temasıyla, 4-5 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Yurt içi ve yurt dışından önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı kongrede Marshall Goldsmith Thinkers50 Ödülü sahibi Dr. Oleg Konovalov ve dünya çapında iş dünyasının geleceği konusunda ilk 10 isim arasında yer alan, “Sektöre Yön Veren En İkonik Kadın Lider” seçilen Dr. Kate Barker da bulunuyor.

“Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etmek’ vizyonuyla 50 yıldan fazla süredir faaliyet gösteren PERYÖN tarafından düzenlenecek kongrenin ana teması, Cumhuriyet’in 100. yılını onurlandıracak şekilde ‘100 Yüze İnsan’ olacak. Bu kapsamda iki gün boyunca insanın farklı yüzleri, çalışma hayatının, insan kaynağı yönetiminin değişen trendleri ve sürdürülebilirlik gibi konuların, ‘Gelişen İnsan’, ‘Yenilenen İnsan’ ve ‘Dijitalleşen İnsan’ başlıkları ile ele alınacağı kongre, Avrupa’nın alanında en büyük organizasyonu olma niteliğine sahip. İK teknolojileri alanındaki son gelişmelerin paylaşılacağı HR Tech oturumları ve HR Tech fuar alanının da yer alacağı kongreye Türkiye’den ve dünyadan pek çok uzman isim katılacak.


“Çalışma hayatının yarınını şekillendirmek için buluşalım”

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Taşcı Firuzbay, kongreyle ilgili konuştu. Firuzbay, “Kongremiz kapsamında iki gün boyunca ufuk açan konuşmacılar, heyecan verici başlıklar ve sürprizler eşliğinde bir araya gelecek, birlikte öğrenecek, yenilenecek, güncellenecek ve çalışma hayatının yarınını şekillendirmek üzere buluşacağız” dedi. Firuzbay, ‘Odağım insan’ diyen tüm profesyonelleri ve geleceğin iş hayatına yön verecek gençleri 4-5 Ekim’deki kongreye davet etti. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM