Cumartesi, Temmuz 27, 2024

LED uyarı lambası TA20, tehlikeli durumlara karşı aktif uyarıcı niteliğinde

led uyarı lambası

Dünyanın teknoloji şirketlerinden ams OSRAM, otomotiv kategorisinde karavanlar ve kampçılar için de kullanışlı olan geniş bir portföy sunuyor. Almanya’da şehir içi trafikte kullanılabilen ilk yasal, şarj edilebilir, manyetik LED uyarı lambası OSRAM TA20’nin yanı sıra TYREinflate ve BATTERYstart ürün portföyü ile yolculukta güvende olmalarını sağlıyor.


Güvenilir bir şekilde haber veriyor

Araçları arıza yapan ya da yol yardımı bekleyen sürücülerin diğer sürücülerin güvenliği için görülebilir olması gerekiyor. Şarj edilebilir manyetik LED uyarı lambası TA20,sürücüler henüz yaklaşmadan olası durumları kolay ve güvenilir bir şekilde haber veriyor. Dâhili mıknatısları sayesinde araçlara kolayca takılıyor.  Turuncu LED uyarısı, 360 derece boyunca yanıp sönerken gece ya da gündüz çok uzaklardan görülebiliyor. Zorunlu uyarı üçgeni, diğer yol kullanıcılarını ilerideki tehlikeli duruma karşı aktif olarak uyarıyor. 


Acil durumlarda yeni bir kolaylık

Araç güvenliğine, araç elektrik aksamlarına ve elektrikli araçlara yönelik çalışmalar yürüten ams OSRAM, aküde problem yaşayan araçları çalıştırmak için akü takviye kablosuna ve başka bir araca duyulan ihtiyacı ortadan kaldıran BATTERYstart 400 ile kullanıcılara zor şartlarda yeni nesil bir kolaylık sunuyor. Kompakt, güçten ödün vermeyen tasarım, araçların torpido gözüne kolayca sığarak,  acil durumlarda kullanımını kolaylaştırıyor. Ayrıca cep telefonları ve tabletler gibi elektronik cihazları şarj etmek için bir power bank özelliği ve parlak bir LED çalışma ışığı içeriyor. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM