Cumartesi, Temmuz 27, 2024

TSYD İzmir Voleybol Turnuvası’nın 9’uncusu 4-6 Ekim’de

tsyd

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek voleybol turnuvası, 4-6 Ekim’de Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Efeler Ligi ekiplerinin katılacağı turnuvada Arkas Spor, Alanya Belediyespor, Bigadiç Belediyespor ve Cizre Belediyespor takımları mücadele edecek.  Organizasyon öncesi Alsancak Mustafa Denizli Stadı TSYD Basın Alanında düzenlenen basın toplantısında konuşan TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, özellikle kadın voleybolunda başarıların daha da artmasıyla voleybola ilginin yükseldiğini söyledi.Yaz döneminde şampiyonlukların ardından Kadın Milii Takımı’nın son olarak olimpiyat vizesi aldığını hatırlatan Okumuş, “Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ‘biz voleybol ülkesiyiz’ diye bir sloganı var. Ben de İzmir’in voleybol kenti olduğunu düşünüyorum. TSYD olarak 9 yıl önce başlattığımız ve geleneksel olma noktasına gelen turnuvayı devam ettirmek için çaba gösteriyoruz” dedi.

Her gün ikişer maçın oynanacağı turnuvada maçlar 14.00 ve 16.30 saatlerinde başlayacak. 4-6 Ekim arasında lig usulüne göre oynanacak turnuvanın açılışı, Arkas Spor-Cizre Belediyespor maçı ile yapılacak. İlk günün son maçında ise Alanya Belediyespor-Bigadiç Belediyespor karşılaşacak. 5 Ekim’de ise Arkas Spor-Alanya Belediyespor, Cizre Belediyespor-Bigadiç Belediyespor maçları oynanacak. Turnuva, final gününde oynanacak Alanya Belediyespor-Cizre Belediyespor ve Bigadiç Belediyespor-Arkas Spor maçları ile tamamlanacak.

KAYNAKTSYD
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM