Cuma, Eylül 20, 2024

Gündem özeti- 4 Eylül

gazete gündemde neler var

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 11.00’de eylül ayına ilişkin dış ticaret rakamlarını açıklayacak. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanlarıyla bir araya gelecek.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 26’ncı Uluslararası “Translogistica Kazakistan-2023” Fuarı’na ve 6’ncı Uluslararası Kazakistan Ulaştırma ve Lojistik İş Forumu’na katılacak, Kazakistan Ulaştırma Bakanı Marat Karabayev ve Avrasya Ekonomik Birliği Altyapı ve Enerji Bakanı Kocaşev Arzibek Orozbekoviç ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek, Büyük Cami’yi ve Lokomotif Fabrikası’nı ziyaret edecek.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 14.30’da eylül ayına ilişkin reel efektif döviz kurunu açıklayacak. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), “Muhtemel Eğitim Süresi, 2018-2022” haber bültenini yayımlayacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı Açılış Töreni”ne katılacak. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin Meclis grup toplantıları düzenlenecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eğitim-Sen Genel Başkanı Nejla Kurul’u ziyaret edecek. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM