Pazartesi, Eylül 16, 2024

“Yüzüncü Yıl Ormanları’nda 700 bin fidan yeşerecek”

fidan dikimi

Ege Orman Vakfı, Cumhuriyet’in 100. yılını Manisa-Soma-Işıklar sahası ‘Yüzüncü Yıl Ormanları’nda ekip olarak gönüllüleri ile birlikte fidanları toprakla buluşturarak büyük bir coşku ile kutladı.

Vakıf gönüllüsü ve bağışçısı değerli sanatçı Gökhan Türkmen ve GTR Müzik ekibinin de katıldığı etkinlikte Türkmen’e Yüzüncü Yıl Ormanları’nda adına dikilmiş yüz fidanın sertifikası takdim edildi.


“Neque porro quisquam est, qui dolorem”

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’imizin 100. yılının hatırasını yaşatmak üzere 7 bölgemizde 700 bin fidan ile ‘Yüzüncü Yıl Ormanları’nı sizlerle birlikte oluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. Öztürk, “Adana-Kozan, Adıyaman-Kahta, Elazığ-Maden, Eskişehir-Gökçeışık, Giresun-Bulancak, İzmit-Taşköprü/Derince, Manisa-Gördes, Manisa-Soma/Işıklar ağaçlandırma sahalarında Yüzüncü Yıl Ormanları”nda yeşerecek 700 bin fidan ile Cumhuriyetimizin 100. yılını geleceğe taşıyoruz. Yüzüncü Yıl Ormanları; toprağa bereket, geleceğe nefes, Cumhuriyetimizin 100. yılına gurur dolu bir armağan. Bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğuyla fidanları toprakla buluşturuyor, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da yeni orman alanlarının oluşturulması için çalışmalarımızı sürdüreceğimize söz veriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Nice yüzyıllara” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM