Cuma, Ekim 18, 2024

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali başlıyor

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sanat etkinliklerinden biri olan Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 9-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Merakla beklenen müzik şöleni; bir kez daha klasik müzik, caz ve flamenkoda Türkiye ve dünyadan birçok yıldızı Antalya’da müzikseverlerle buluşturacak. Bu yıl festival, ilçelere de yayılacak.

Birçok sanatçı müzikseverlerle buluşacak

Tam 23 yıldır Antalya’nın ‘Uluslararası Sanat Şehri’ kimliğine katkıda bulunan, Avrupa Festivaller Birliği (EFA) üyesi Uluslararası Antalya Piyano Festivali bu yıl 9-22 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 23’üncüsü gerçekleşecek olan festival, Türkiye ve dünyadan birçok sanatçıyı müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Festivalde bu yıl şehir etkinlikleri kapsamında Aurelien Froissart ve Il Grande Piano, festivalin halkla kaynaşmasına katkıda bulunacak. Festival kapsamında, Fahir Atakoğlu & Selda Bağcan Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO) eşliğinde, Anjelika Akbar, Queenz of Piano, Dorantes, Candan Erçetin & ADSO, Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner- Duo Blanc & Noir, Havasi, Can Saraç, Igudesman & Joo ve Gülsin Onay sahne alacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM