Cumartesi, Temmuz 27, 2024

“Şirketlerin daha verimli hizmet sunmasına katkı sağlıyoruz”

KalDer İzmir Şubesi’nin her yıl düzenlediği Yerel Kalite Ödülleri’nde 2022 ve 2023 yılında ödül kazanan firmalar, Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı’nda deneyimlerini paylaştılar. Firma temsilcileri, ödüle giden süreçte yaşadıkları zorlukları, bu zorlukları nasıl aştıkları ve nasıl bir çalışma prensibi ile ödüle hazırlandıklarını konuklarla paylaştılar. 

Toplantının açılışında konuşan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, ödül alan firmaların bu yolculukta neler yaşadıkları, nerelerde kırılmalarla karşılaştıkları, hangi aşamalarda kolay ilerledikleri gibi deneyimlerini bu Kazananlar Konferansı’nda paylaşacaklarını söyledi. 

KalDer olarak kuruluş amacına uygun toplumun, kamunun, bireyin ve kurumların yararına çalışmaya ve firmalarla beraber yol almaya devam edeceklerini ifade eden Kılıç, “Yerel Kalite Ödülleri, Mükemmelliği Arayış Sempozyumu gibi organizasyonlarla şirketlerin daha verimli, insan odaklı, sürdürülebilir bir üretim ve hizmet sunmasına katkı sağladığımızı düşünüyorum. Mükemmellik yolundaki kurum ve kuruluşlara kalitelerini ulusal ve uluslararası seviyeye yükseltmeleri adına bir fırsat sunan bu organizasyonlar, toplam kalite yönetim anlayışının yayılımını teşvik etmesi sebebiyle sadece ödülü alanı değil, bu ödüllere başvuran tüm kurumları da olumlu etkileyen bir unsur oluyor” dedi.  

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM