Pazartesi, Eylül 16, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni


  • TEM Otoyolunun Kurtköy Ücret Toplama İstasyonunda eski gişe adaları ve kanopilerin yıkılması çalışmaları nedeniyle Kurtköy Gişelerinden otoyola giriş kapatılarak trafik Orhanlı Gişelerine yönlendirilecek olup, ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı ile Lapseki Kavşağı 17-001 / 19-003 Kontrol Kesim Numaraları arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle her iki yönde çalışma programına sağ veya sol şeridin kapatılması ve kuleler bölgesinde uygun zaman aralığında sağ-sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacaktır.
  • Anadolu Otoyolunun Bolu Düzce İl Sınırı-Abant Kavşağı Kesimi 3-7.km.leri arasındaki (Bolu Dağı Tüneli Geçişi) Bolu Tünelinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde sol ve orta şerit 28.12.2023 tarihinde 08:30-17:30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ şeritten sağlanmaktadır.
  • Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28.km.ler arasında Kartal Altgeçidinde başlatılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kartal altgeçidinin Eskişehir – Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi (çalışma durumuna göre 2 şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Samsun-Ankara yolunun 3-4.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikametinde sol şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sağ şeritten sağlanmaktadır.
  • Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.
  • Trabzon-Gümüşhane İl Sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 18-25.km.leri arasında bulunan Kürtün Kavşak, Köprübaşı ve Torul Tünellerinde havalandırma sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Muğla-Denizli yolunun 10-11.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle Muğla istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.
  • Eskişehir-Kütahya yolunun 9.km.sinde alt geçit menfez bakım onarım çalışması nedeniyle Eskişehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kütahya istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM