Pazar, Eylül 8, 2024

BASİFED’in yeni başkanı Semiha Güneş oldu

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Şubat Cuma günü gerçekleşti. Toplantıya BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt katılım sağladı. Yapılan toplantıda yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak Semiha Güneş seçildi.


Semiha Güneş kimdir?

1977 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olarak profesyonel meslek hayatına başlayan Semiha Güneş, 1982 yılından bu yana kendi kurduğu Epig Mimarlık çatısı altında hizmet vermekte olup, 2010 yılından beri yenilenen ofisi ve tümü mimarlardan oluşan 15 kişilik profesyonel ekibiyle nitelikli yeni projelerle kalitesinden ödün vermeyerek ismini duyurmaya devam etmektedir. Epig Mimarlık olarak kurulduğu tarihten günümüze kadar İzmir ve çevre illerinde kullanım amacı değişkenlik gösteren birçok mimari projeye imza attı.

Bu projelerin içinde Yaşar Üniversitesi, Selçuk Ecza Deposu, Bortar Yemek Fabrikası, , Mahall Bomonti (Türkerler), Liv’in İzmir (Cengiz Holding) gibi çeşitli kategorilerdeki özellikli yapılarla birlikte İTK Gayrimenkul, Megapol İzmir (Megapol Grup) , Cementır Holding (Çimentaş) gibi sektörün tanınmış firmalarına ait prestijli yüksek yapı, ofis ve konut projeleri bulunmakta olup gayrimenkul sektöründeki önemli firmalara da mimari danışmanlık hizmeti vermekte.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM