Pazar, Eylül 8, 2024

“Bambaşka Konak için yola çıktık”

CHP Konak Adayı Mutlu, “Emekliler için lokallerin olduğu, ileri yaş ve engelliler için merkezlerin olduğu, trafiğe çözüm bulmak için çalışmalar yaptığımız bambaşka Konak için yola çıktık”dedi 

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, sabahın erken saatlerinde Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Gediz Şantiyesi’ni ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Ziyarette işçilerin taleplerini de dinleyen Başkan Adayı Mutlu, “Önümüzdeki 5 yıl sizler benim çalışma arkadaşım olacaksınız. Hayata hep hak temelli baktım, demokrasi mücadelelerinde ön saflarda yer aldım. Emeğin en yüce değer olduğunu ailemden öğrendim. İktidara giden yol yerelde güçlü belediyelerden geçiyor. Ben hiçbir zaman kişisel başarı hikayelerine inanmadım. Bu ortak bir başarıdır. 5 yıl boyunca omuz omuza çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.


Her mahallemiz Konak’ın bütçesinden eşit yararlanacak

Mutlu, bir sonraki durağı olan Mersinli Mahallesi’nde iftar yemeği verdi.İftar programında konuşan Mutlu, sorunları çözmek için belediye başkanlığına aday olduğunu söyleyerek, “Mesleğim gereği uzun süre kent sorunları üzerine çalıştım. Önümüzdeki 5 yılda Konak’ta hepinizin hayatına dokunmak, daha yaşanabilir, çocukların kreşlere gittiği, spor olanaklarının olduğu, kütüphanelerimizin 7/24 açık olduğu, emekliler için lokallerin olduğu, ileri yaş ve engelliler için merkezlerin olduğu, trafiğe çözüm bulmak için çalışmalar yaptığımız bambaşka Konak için yola çıktık. Konak’ın bu kadim semtinde sizlerle olmaktan çok mutluyum. Her mahallemiz Konak’ın bütçesinden eşit yararlanacak. Kimse kendini unutulmuş hissetmeyecek. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM