Cumartesi, Nisan 27, 2024

“Bayraklı’yı yeni baştan inşa edeceğiz”

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkanı Bilal Kırkpınar, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşpala Avcılar ve Atıcılar Derneği’ni ziyaret ederek, Gümüşpalalı vatandaşlar ile buluştu. Kırkpınar, Bayraklı’nın tüm sorunlarını ve çözümlerini gayet iyi bildiğini, vatandaşın sorunlarını çözeceğine, Bayraklı’nın şehr-i emini olacağına ve ilçeyi kalkındıracağına söz verdi.


“Köklü bir altyapı değişimine başlıyoruz”

Altyapı şikayetlerini dinleyen Kırkpınar, göreve gelir gelmez ilçede köklü altyapı yatırımları için işe koyulacağını aktararak, “21 yıldır siyasetin içindeyim, yaşımız 40, ömrümüzün yarısı bu yolda geçti. Halktan, sokaktan geliyoruz. Gittiğim her yerde ‘Geliyorsunuz ama seçildikten sonra bir daha göremiyoruz’ şikayetleri geliyor. Bir belediye başkanı o ilçenin şehr-i emini. Yeni dönemde sokakta yoğun bir çalışma başlatacağız. Köklü bir altyapı değişimine başlıyoruz. Yollar yamalı bohça olmayacak. Biz bu değişimi yaparken, doğalgaz, elektrik, internet için başta kazılacak ve yapılan altyapının üstüne yeni bir alt yapıyı kabul etmeyeceğiz. Yağmur giderleriyle, mazgallarıyla, kaldırımları ile Bayraklı’yı yeni baştan inşa edeceğiz” dedi.


“Çağa uygun çok amaçlı pazaryerleri yapacağız”

Pazaryerlerinin çağa uygun ve çok amaçlı olacağına dikkat çeken Kırkpınar, “Açık olan pazaryerlerimizin tamamını kapalı hale getireceğiz. Kapalıları da elden geçireceğiz. Adı kapalı ama yağmur yağdığında vatandaşın üstüne, pazarcının tezgahına yağmur suyu akıyor. Pazaryerlerimizde tuvaletler olacak. Pazar olmayan günler de pazaryerlerimiz otopark olarak hizmet verecek. Pazaryerlerimizin üstü bazı mahallelerimizde halı saha, bazı mahallelerimizde açık hava sineması olacak. Çalışmalarımız yapılırken biz makam odasında oturmayacağız. Biz de bizzat yerinde inceleyeceğiz çalışmaları, sokaklarda vatandaşımızla birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM