Cumartesi, Nisan 27, 2024

Asansör İstanbul, Mayıs 2025’te kapılarını açacak

Türkiye’nin küresel ölçekte dünya markası fuarlarından Uluslararası Asansör İstanbul’un, online ziyaretçi kayıtları açıldı. 2025 Mayıs’ında TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını açacak fuara, özellikle yurt dışındaki sektör profesyonelleri şimdiden yoğun ilgi gösterirken, ziyaret planları da yapılmaya başlandı. Dünya asansör ve yürüyen merdiven endüstrisini, kıtalar arası ticaretin kesişme noktası İstanbul’da iki yılda bir buluşturan Asansör İstanbul, ilk kez yeni tarihlerinde mayıs ayında gerçekleştirilecek. Informa Markets tarafından Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği’nin (AYSAD) desteğiyle 19’uncusu düzenlenecek fuara, 400’ün üzerinde katılımcı firma ile çoğunluğu doğrudan satın almacı 30 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor.


Daha akıllı, daha hızlı ve daha güvenli yeni nesil asansörler

Sektörde ilklerin buluşmasına ev sahipliği yapan Uluslararası Asansör İstanbul, 2025 Mayıs ayısındaki fuarda, yine aralarında dünya devlerinin ve Türkiye’nin lider markalarının en hızlı, en güvenli ve en akıllı yeni nesil asansör teknolojilerini bir arada sergileyecek. Fuarda; konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar dikey ulaşım teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yollara ilişkin yeni ürün, makine, ekipman ve teknolojiler vitrine çıkacak. 

Yerli ve yabancı asansör montaj, taahhüt ve bakım firmaları, asansör aksam üreticileri ve tedarikçileri başta olmak üzere sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan 19. Uluslararası Asansör İstanbul hakkında detaylı bilgi sahibi olmak, fuarda katılımcı olarak yer almak ve online ziyaretçi kaydı yaptırmak isteyenler, www.asansoristanbul.com adresini ziyaret edebilirler.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM