Pazar, Mayıs 19, 2024

KPMG, Türkiye’deki start-up’ları dünya sahnesine taşıyor

Private Enterprise Tech Innovator yarışması, 2024 yılı için başvuruların alınmaya başlandığı teknoloji girişimlerinin inovasyonlarını ve teknolojiyi kullanarak hayata geçirdikleri çözümlerini, küresel arenaya çıkararak büyüme yolculuklarını hızlandırmaya yardımcı oluyor. Katılımcılar yarışma sırasında ve sonrasında iş dünyası profesyonellerinden oluşan geniş bir ağın desteğine, rehberliğine ve uzmanlığına ulaşıyor.

2024 yarışması; Avustralya, Brezilya, Çin, Kolombiya, Estonya, Finlandiya, Almanya, Gana, Hindistan, İrlanda, İtalya, Japonya, Kenya, Meksika, Hollanda, Filipinler, Portekiz, Suudi Arabistan, İsveç, Tayvan, Türkiye, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri dâhil olmak üzere 23 ülke/bölgeden teknoloji yenilikçilerini karşılıyor. Katılımcılar, işlerini teknoloji endüstrisinin ön saflarına taşıyacak olan yenilikçi teknolojilerini ve çözümlerini küresel bir yatırım ortamında sergileme fırsatı bulacaklar.


Yarışmaya Türkiye’den finalist gönderilecek

Bu yıl Global Tech Innovator yarışmasına Türkiye’den bir finalist gönderecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten KPMG Türkiye Birleşme ve Satın Alma Danışmanlığı Lideri ve Şirket Ortağı Özge İlhan, “Ülke finalimizde birinci gelecek olan start-up, kasım ayında Lizbon’da bir sunum yaparak girişimini dünyaya tanıtma fırsatı bulacak. Girişimciler için küresel bir sahnede yer alma ve işlerini uluslararası bir çerçevede tanıtma şansı, büyüme ve başarı yolculuklarında dönüm noktası olacak. Ülkemizin girişim ekosistemini dünyaya kanıtlamak için bütün start-up’larımızın başvurularını bekliyoruz” diye konuştu.


“Yatırımcılar ile değerli ilişkiler kurma şansı veriyor”

KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator yarışmasının, teknoloji alanında girişimciliği desteklemek ve inovasyonu teşvik etmek için bir platform sunduğunu ifade eden KPMG Türkiye İnovasyon ve Teknoloji Danışmanlığı Lideri ve Şirket Ortağı Gökhan Mataracı, “Bu yarışma, teknoloji girişimcilerine sadece projelerini sergileme fırsatı değil, aynı zamanda sektör liderleri ve yatırımcılar ile değerli ilişkiler kurma şansı veriyor. Bu tür etkinlikler girişimcilerin vizyonlarını gerçekleştirmede karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olacak kritik geri bildirimler ve mentorluk imkânları sağlıyor. Bu, start-up’ların büyüme süreçlerini hızlandırabilir ve teknolojik yeniliklerinin etki alanını genişletebilir” dedi.

KAYNAKKPMG
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM