Cumartesi, Mayıs 18, 2024

Youthall’dan 6. Tech Career Summit ile gençlere kariyer yol haritası

Gençlerin kariyer platformu Youthall, 25 Nisan 2024 Perşembe günü online, 26 Nisan 2024 Cuma günü ise Han Spaces Nisbetiye’de gerçekleşen 6. Tech Career Summit ile bugünün ve geleceğin önde gelen sektörü olan teknolojide deneyimli profesyonelleri, genç iş gücüyle buluşturdu. 

6. Tech Career Summit’e bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, bilişim teknolojileri, endüstri mühendisliği, matematik, istatistik başta olmak üzere ilgili alanlarda eğitimine devam eden öğrenciler veya yeni mezun katılımcıların başta olmak üzere çok sayıda genç katıldı. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yer aldığı ve sertifikalı olarak gerçekleşen 6. Tech Career Summit’e katılan gençler, çekiliş sonucunda ilk gün Xiaomi Smart Band 7, ikinci gün ise Xiaomi Mi Box S 4K 2’nci Nesil TV Box ve JBL Go Essential hoparlörün sahibi oldu.


Xpoda, Youthall üyesi gençlere eğitimlerinde indirim fırsatı sunuyor

Sektöre kazandırdığı kodsuz yazılım ve sunduğu eğitimlerle tanınan Xpoda’nın ana sponsor olduğu etkinliğin ilk gününde konuşan Xpoda İş Geliştirme Yöneticisi İlayda Alay, Xpoda hakkında bilgiler verdi. 15 yıllık tecrübe sonrasında sektördeki sorunlara odaklanan Xpoda’nın 2012 yılından beri No Code Low Code teknolojisine yatırım yaptığını söyleyen Alay, Türkiye’nin yanı sıra, Amerika ve Hollanda’da hizmet verdiklerinden ve İngiltere pazarına girmeye hazırlandıklarından bahsetti. 

Xpoda’nın firmaların ihtiyaçlarına yönelik özel yazılım taleplerine hızlı çözüm sunan bir marka olduğunu dile getiren Alay, Xpoda’daki kariyer fırsatlarından da bahsederek şu bilgileri verdi: “Xpoda geliştiricisi, yani bir No Code Developer olmak isterseniz ya da zaten bir yazılımcıysanız ve bu işi hızlandırmak, daha fazla proje geliştirmek istiyorsanız, Xpoda ekosisteminin içerisinde yer almanız mümkün. Xpoda kullanan önemli firmalar kendi bünyelerinde ‘No Code Developer’ kadrosu oluşturuyorlar. Aynı şekilde Xpoda iş ortakları da müşterilerine çözüm üretirken No Code Developer arkadaşlarımızdan oluşan ekiplerle çalışıyorlar. No Code Developer olmanın ilk adımı olan eğitimlere Akademi.Xpoda.com’dan ulaşabilirsiniz. İlk iki seviyeyi ücretsiz tamamlayan ve en başarılı 3 projeyi yapan arkadaşlara, 3. seviye ücretli eğitimlerinde Youthall’la birlikte indirim fırsatı sunduk.”

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM