Perşembe, Ağustos 22, 2024

GHO, Beray Gayrimenkul Germencik’te kapılarını açtı

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle profesyonel çözümler sunan Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı’nın (GHO) Aydın Germencik’te hizmet veren Beray Gayrimenkul ofisi kapılarını açtı.

Yıllarca kurumsal firmalarda çalıştıktan sonra kendi işini kurmaya karar verdiğini belirten GHO Beray Gayrimenkul Kurucusu Sibel Sert, uzun araştırmalar sonunda GHO çatısı altında çalışmaya karar verdiğini söyledi. GHO’nun vizyonu, misyonuyla, sektörel eğitimlere verdiği önemin kendisi için belirleyici olduğunu kaydeden Sert, GHO’nun kurumsal yapısının iş hacmini geliştirmede yararlı olacağını vurguladı. Germencik’in gelişmekte olan bir bölge olduğunu ve yeni inşaatların da devam ettiğini dile getiren Sert, bölgedeki zeytinlik, incir bahçeleri ve tarlaların yanı sıra; konutların da yatırımcıların ilgisini çektiğini sözlerine ekledi.

İş ortaklığıyla birlikte önemli işlere imza atacaklarına ifade eden GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, “Kadınlar, sektörümüz için önemli bir itici güç oluşturuyor. Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir. Bu anlamda Sibel Sert’i GHO ailemizde görmekten ötürü son derece mutluyuz. Ege ve ülke çapında yeni ofislerle istikrarlı ve emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz” dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM