Çarşamba, Eylül 18, 2024

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek göreve başladı

İzmir’deki İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin rotasyonu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Serdal Şimşek Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Serdal Şimşek, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’i ziyaret etti. Kaymakam Demir, Müdür Şimşek ile bir süre sohbet etti, yeni görevinde başarılar diledi. Karşıyaka’ya görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Şimşek, Karşıyaka’da eğitim-öğretimde farkındalık yaratmaya çalışacaklarını söyledi.


Serdal Şimşek kimdir?

Serdal Şimşek 1974 yılında Kütahya-Simav’da doğdu. İlkokulu Öreyler İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Simav İmam Hatip Lisesi’nde, lisans eğitimini 1996 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde, yüksek lisans öğrenimini ise Ege Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Programı’nda tamamladı.

1997 yılında Giresun-Dereli ilçesinde göreve başlayan Şimşek, 2002 yılından sonra öğretmenlik, okullarda müdür yardımcılığı, müdür vekilliği ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2014 tarihinde İzmir–Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak görevlendirildi. 2016’dan bu yana Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu. Şimşek, evli ve bir çocuk babası.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM