Çarşamba, Eylül 18, 2024

GNC Makina, MAKTEK Avrasya 2024’te

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan MAKTEK Avrasya 2024 fuarı 30 Eylül-5 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Türkiye’nin lider sanayi çözümleri sağlayıcılarından GNC Makina, Salon 4, Stant 402’de yer alarak ileri teknolojilerle donatılmış yüksek performanslı takım tezgâhlarını ve Türk sanayisinin gelişimine katkı sunacak çözümlerini tanıtacak. Fuarda, Victor Taichung, Nakamura Tome, Vision Wide, Vonghler ve ONA gibi dünya çapında prestijli markaların yenilikçi ürünleri, GNC Makina standında ziyaretçilere tanıtılacak. Üretim süreçlerini dönüştüren, verimliliği ve hassasiyeti en üst seviyeye çıkaran bu çözümler, GNC Makina’nın sanayiye sunduğu vizyonu ve yetkinliği bir kez daha gözler önüne serecek.


Yurt dışı marka temsilcileri ile birebir iletişim kurulacak

GNC Makina’nın distribütörlüğünü yaptığı ONA, Nakamura Tome, Vision Wide ve Victor Taichung markalarının temsilcileri, stantta bizzat yer alarak makineler hakkında detaylı bilgi verecek ve müşterilerle birebir temas kuracak. Marka temsilcileri, makine teknolojilerinin en güncel özelliklerini katılımcılarla paylaşacak ve fuar ziyaretçilerinin teknik sorularına uzmanlıkla yanıt verecek. Uzman yönlendirmeleri, GNC Makina fuar ziyaretçilerinin makineler hakkında en etkili şekilde bilgi almasını sağlayacak.


“İnovasyon odaklı çalışıyoruz”

GNC Genel Müdürü Gökhan Yıldız, “GNC Makina olarak, MAKTEK fuarlarında her zaman sektörde fark yaratan çözümler ve yenilikçi teknolojilerle müşterilerimizle buluştuk. Geçmiş yıllarda gerçekleştirdiğimiz fuarlarda büyük ilgi gören ürün ve hizmetlerimizle, Türkiye sanayisinin ihtiyaçlarına nasıl cevap verdiğimizi kanıtladık. Bu yıl da aynı heyecanla ve daha da güçlü bir şekilde, sadece makinelerimizi değil, müşterilerimizin üretim süreçlerini dönüştürmelerine yardımcı olacak bütüncül çözümler sunmaya devam edeceğiz. Sektörün değişen dinamiklerine ve taleplerine en uygun çözümleri sağlamak için inovasyon odaklı çalışıyoruz. MAKTEK Avrasya 2024’te de bu yaklaşımımızı bir kez daha ortaya koyarak, Türk sanayisinin gelişimine katkı sunmayı sürdüreceğiz” dedi.


NTRX-300 fuarın gözdesi olacak

Nakamura Tome NTRX-300, GNC Makina’nın MAKTEK Avrasya 2024’te öne çıkaracağı en önemli modellerden biri olacak. Çok eksenli işleme kapasitesi, yüksek hassasiyet ve rijitliği, geniş işleme alanı ve akıllı yazılım çözümleri ile bir araya getirerek, en karmaşık üretim ihtiyaçlarını bile kolayca karşılayan bir mühendislik harikası olarak öne çıkan NTRX-300, GNC Makina standını fuarın en dikkat çekici noktalarından biri haline getirecek.


GNC Makine, ziyaretçilere özel fırsatlar sunacak

MAKTEK Avrasya 2024’e katılan ziyaretçilere özel fırsatlar sunacağını belirten GNC Makine; standı ziyaret eden katılımcılara özel ödeme planları, makine parkuru kurmada ücretsiz danışmanlık, Katılımcılara özel sürpriz dediyeler, canlı demo kesim, gibi ayrıcalıklar sağlayacak. Takım tezgâhları sektöründeki yenilikleri ve ileri teknolojileri yakından incelemek isteyen katılımcılar, MAKTEK Avrasya 2024 boyunca GNC Makina’nın standını ziyaret edebilirler.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM