Türkiye’de 27 Mart Perşembe günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu
1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Valiliği, AK Parti ve MHP il başkanlıklarını, Antalya Mermer Fabrikası’nı ziyaret edecek.
2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, Belediye Başkanlığını, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü, Şırnak-Cizre yolu üzerindeki göçer çadırlarını ziyaret edecek, sektör paydaşlarıyla toplantı yapacak, çiftçilerle iftar programına katılacak.
3- Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin dış ticaret ve iş gücü istatistikleri ile 2023 yılı ulaştırma sektörü nihai enerji tüketim istatistiklerini açıklayacak.
4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu ara toplantı özeti ile haftalık para ve banka istatistiklerini duyuracak.
5- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, haftalık bankacılık sektörü verilerini açıklayacak.

