Palandöken güven tazeledi

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu’nun yeniden başkanı seçildi 

Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu’nun 28. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Seçime katılan delegelerin yeniden güvenini alan mevcut başkan Türkiye Bakkallar ve Bayiiler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Başkanı Bendevi Palandöken yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Gerçekleştirilen 28. Olağan Kongre’de mevcut kayıtlı delegelerin yeniden güvenini kazanan ve aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Olan Bendevi Palandöken’in Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Feridun Göner, Vakkas Katırlı, Erol Demirci, Ergün Çolak, Abdullah Akça, Şaban Kaya, Serdar Uzun, Ahmet Akdardağan, Süleyman Baday, Hikmet Ay, Hakan İnkaya, Vildan Şamandar”. Denetim kurulu üyeliklerine ise, “Murat Zobu, Mehmet Olgaç, Mustafa Akdemir” seçildi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM