Cuma, Eylül 20, 2024

İzmir’de hafta sonu spor takvimi dopdolu

spor

Spor şehri İzmir, hafta sonunda futboldan voleybola kadar birçok karşılaşmaya ev sahipliği yapacak.

TFF 1. Ligi’nde iyi bir sezon geçiren ve Eyüpspor’un ardında ikinci sırada yer alan Göztepe, bugün saat 19.00’da lig 3’üncüsü Kocaelispor ile karşılaşacak. Puanları eşit olsa da gol averajı ile rakibinin önünde bulunan Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu’na kazanmak için çıkacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bucaspor 1928 de 5 Kasım Pazar günü, Antalya ekiplerinden Serik Belediyespor’u konuk edecek. Ligde 19 puanla yedinci sırada yer alan ve yalnızca bir maç kaybeden Bucaspor, güçlü performansını sürdürmek için yarın saat 14.00’de yeşil sahada mücadele edecek. Aynı ligde yer alan Altınordu da yine 5 Kasım günü saat 14.00’de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda 1461 Trabzon Futbol Kulübü’yle karşılaşacak.

Bilardo severler ve profesyonel bilardocular ise hafta sonu boyunca Buca Maximum Bilardo Salonu’nda, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kupası’nda bir araya gelecek.

İzmir’in voleyboldaki öncü kulüplerinden Arkas Spor ise Ordu takımlarından Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Efeler Ligi’nde yer alan iki takımın karşılaşması, 5 Kasım Pazar günü saat 16.00’da, Atatürk Voleybol Salonu’nda yapılacak.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Göztepe de 5 Kasım günü saat 19.00’da, ligin güçlü ekiplerinden Aras Karo ile mücadele edecek. İzmir’in Sultanları, Atatürk Voleybol Salonu’nda zafer kovalayacak. Hafta sonu basketbol da İzmirlilerle buluşuyor.

Şehrin simge kulüplerinden Pınar Karşıyaka, yarın saat 13.00’de Bursaspor’u Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda ağırlayacak. Ligde 10’uncu sırada bulunan Pınar Karşıyaka’da basketçiler, takımının yükselişe geçmesi için ter dökecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM