Cumartesi, Ekim 26, 2024

Ekonomi gündemi: 24 Şubat 

Türkiye’de 24 Şubat Cumartesi günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Uyuşturucu Madde Sempozyumu”na katılacak.

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çeltik Belediye hizmet binası, Yunak pazar alanı ve Yunak Sosyal Hizmet Merkezi ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Lise Medeniyet Akademisinin açılışlarına katılacak, “Teknoloji, Şehir ve Kadın Buluşması” programına iştirak edecek.

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İş Pozitif Kadın İstihdam Fuarı’nın açılışına iştirak edecek, Yunusemre Belediyesine ve Tirsan Kardan Fabrikasına ziyarette bulunacak.

4- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dr. Rasime Erkan Anaokulu ve Keriman Erkan İlkokulu açılış törenine iştirak edecek.

5- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ATO Kongre Merkezi’nde partisinin “2024 Yerel Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”na katılacak.

6- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uluslararası Kuluçka Merkezi ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Dijitalpark Teknokent) İstanbul-Ataşehir Yerleşkesi açılış törenine katılacak.

7- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu tarafından organize edilen “Sürdürülebilirlik Odağında Lojistik Sektör ve Gelecek Trendleri” ana temalı Türkiye İstişare Toplantısı’na iştirak edecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM