Perşembe, Eylül 19, 2024

Mutlu’dan Basmane’yi eski değerine kavuşturma sözü

Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mutlu, ziyaretine ilk olarak Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu’na (KADEKON) daha sonra Basmane bölgesine gerçekleştirdi. Ziyaretin sırasında Basmane bölgesini çok sevdiğini ve köklü bir semt olduğunu dile getiren Mutlu, göreve geldiği andan itibaren Basmane’yi eski değerine kavuşturacağını söyledi.


“Hizmet için yola çıktım”

“Ben Karadeniz geliniyim, eşim Trabzonlu. Sizlerin neşesini, coşkusunu birebir evinde yaşayan biriyim” diyerek sözlerine başlayan Mutlu, belediyecilik vizyonundan da bahsetti. Birikim ve tecrübesiyle hizmet için yola çıktığını dile getiren Mutlu, “Bu kentin sorunları ve çözüm önerilerine hakimim. Ben de sivil toplumdan gelen biri olarak bu örgütlenmelerin kıymetini çok iyi biliyorum” ifadesinde bulundu. 


“Kadınları önemsiyoruz, en çok kadınlara dokunacağız”

Mutlu, daha sonra Basmane bölgesi Etiler Mahallesi’nde muhtarlık yapan Talip Çoban ve eşi Beşire Çoban’ın evine konuk oldu. Mutlu’ya ziyarette, Konak Belediye Meclis Üyesi Adayı Münir Tunç da eşlik etti. Civarda oturan kadınların da katıldığı ev buluşmasında talepleri dinleyen Mutlu, “Aday adayıyken her yeri çok gezdim, muhtarıma da gittim. Sizlere çok teşekkür ediyorum beni bugün evinizde misafir ettiğiniz için. Kadınları çok önemsiyoruz. En çok onlara ne istediklerini soracağız. Kreş, çocuklara spor alanları, kütüphane ve park gibi talepleri yerine getireceğiz. Bu dönem en çok kadınlara dokunacağız. Amacımız tüm mahallelere eşit hizmet götürmek. Basmane bölgesini çok seviyorum. Çok köklü bir semt. Hep beraber yeniden eski değerine kavuşturacağız. Belediye sıfırdan gelip öğrenme yeri değil. Bugüne kadar öğrendiklerini aktarma yeri. Ben hizmet etmeye geliyorum” ifadesinde bulundu. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM