Cuma, Eylül 20, 2024

Adnan Menderes Havalimanı dünyanın en iyileri arasında

Dünya Havalimanları Konseyi (ACI World) tarafından verilen ödüllerde İzmir Adnan Menderes Havalimanı, toplam beş kategoride ödül kazandı


TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes, Milas-Bodrum, Üsküp ve Zagreb havalimanları, Dünya Havalimanları Konseyi (ACI World) ASQ ödüllerinde en iyi havalimanları arasında yer aldı.

İzmir Adnan Menderes aynı zamanda havalimanlarının geçiş kolaylığı performanslarını değerlendiren ‘Avrupa’nın En Kolay Havalimanı Yolculuğu’ kategorisinde ödül aldı. ‘Avrupa’nın En Temiz Havalimanı’, ‘Avrupa’nın En Keyifli Havalimanı’ ve ‘Avrupa’nın En Adanmış Personele Sahip Havalimanı’ kategorilerinde de ödüllendirilen İzmir Adnan Menderes, tüm bölgelerden toplam beş kategoride ödüllendirilen dokuz havalimanından biri oldu.


“En iyi seyahat deneyimini sunmak için çalışıyoruz”

Ödülleri değerlendiren TAV Havalimanları Havalimanı İşletmelerinden Sorumlu Grup Başkanı Kürşad Koçak, “TAV Havalimanları olarak sekiz ülkede işlettiğimiz 15 havalimanında yolcuların ihtiyaç ve beklentilerini yakından takip ederek en iyi seyahat deneyimini sunmak üzere çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl havalimanlarımızda toplam 96 milyon yolcuya hizmet verdik. Dört havalimanımızın, farklı kategorilerde doğrudan yolcu değerlendirmeleriyle müşteri deneyimi kalitesi açısından dünyanın en iyi havalimanları arasında yer almasından mutluluk duyuyoruz. Sahip olduğumuz insan kaynağı ve bilgi birikimiyle, havalimanı işletmeciliğinde dünyanın her yerinde tercih edilen bir marka haline geldik” diye konuştu. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM