Türkiye’de 23 Mart Cumartesi günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu
1- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ceyhan’da süneyle mücadele programına, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde tohum dağıtım töreni ile tarım sektör toplantısına katılacak, Yüreğir’de iftar programında çiftçilerle buluşacak.
2- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Safranbolu’da esnaf ziyaretinde bulunacak, Yenice’de halkla buluşacak, Kozcağız’da iftar programına katılacak.
3- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı vatandaşlarla Garden Kaola serasında çiçek ekimi yapacak, Taş Köprü Seçim Manifestosu Açıklaması ve Kadın Buluşması’na katılacak, Yüreğir’de mahalle iftarına iştirak edecek.
4-Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Çarşıbaşı’nı ziyaret edecek, Yomra’da mitinge, Ortahisar’da Sektör Temsilcileri ile Buluşma Programı’na katılacak, hemşehri derneklerinin temsilcileriyle iftarda bir araya gelecek.