Cuma, Eylül 20, 2024

Diyarbakır Kayapınar Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İlkokulu yenilendi

İyi bir geleceğin eğitimle mümkün olduğuna inanarak eğitime desteğini 1974 yılından bu yana sürdüren Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, yaptırdığı okulların bakımlarını da üstlenerek öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmayı amaçlıyor. Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın milli eğitime kazandırdığı sekiz okuldan biri olan ve 2008 yılında eğitime başlayan Diyarbakır Kayapınar Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İlkokulu, düzenli olarak yapılan bakım çalışmaları kapsamında yaz aylarında yenilenerek 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başında öğrencilerini karşıladı.

İç ve dış cephe boyası ile birlikte okulu çevreleyen bahçe demirleri ve kapıları da özenle boyanarak yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanan okulda öğrenciler mutlulukla yeni eğitim-öğretim yılına başlarken okul idarecileri, öğretmenler ve veliler okulun daha yeni ve temiz bir görünüme kavuşmasından duydukları memnuniyeti belirterek Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’na teşekkürlerini iletti.

Diyarbakır Kayapınar Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İlkokulu’nda bulunan 23 derslikte bin 495 öğrenci eğitim görürken 67 öğretmen görev yapıyor. Okulda bilimsel çalışmalar için modern bir laboratuvar, spor salonu ve kütüphane de bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM