Pazartesi, Eylül 23, 2024

Otomotiv sektörü MOTTA Fuarı’nda buluşuyor

Yaklaşık 40 yıllık fuarcılık tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük fuar organizatörleri arasında yer alan Orion Fuarcılık A.Ş., Denizli’de büyük bir fuara daha imza atıyor. Orion Fuarcılık A.Ş., tarım fuarcılığında düzenlediği birbirinden önemli fuarların yanına bu yıl itibari ile MOTTA Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı’nı ekliyor. 4-8 Aralık 2024 tarihleri arasında dünya devi firmaların katılımıyla düzenlenecek MOTTA Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı, 5 gün boyunca ziyaretçilerini Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda ağırlayacak.

Otomotiv firmalarının en yeni ürünlerini tanıtacağı fuarda, birçok aracın lansmanın yanı sıra yedek parça ve modifiye parça üreticilerinin de en yeni ürünleri ziyaretçilerle buluşacak. Başta Otomobil olmak üzere, Motosiklet, Otobüs, Panelvan, Elektrikli Bisiklet, Traktör, Otomobil aksesuarları, yedek parça kategorilerinde binlerce ürünün sergileneceği fuar ziyaretçilere geniş bir yelpazede seçenek şansı sunacak.


Son teknolojik araçlar ziyaretçilere sunulacak

Dünya devi firmaların, MOTTA Ege Motorlu Taşıtlar Fuarı’na özel düzenleyeceği kampanyalar ile en son teknolojik araçlar uygun fiyatlar ve büyük indirimlerle ziyaretçilere sunulacak. Ayrıca ziyaretçiler fuara özel düzenlenecek ödeme planlarıyla, en uygun şartlarda araç sahibi olma imkanına sahip olacak. MOTTA’yı ziyaret edecek konukları etkileyici bir otomotiv fuarının yanı sıra birbirinden keyifli etkinliklerde bekliyor olacak. Fuar süresince yapılacak olan ‘Dene, Beğen, Al’ etkinliği ile ziyaretçiler satın almak istedikleri araçları test etme şansını bulacak ve araç alırken en doğru kararı verecek. Çocuklara özel düzenlenen ‘Akülü Araba Yarışı’nda ise minikler eğlenceli vakit geçirirken sürpriz hediyeler kazanacak. Fuarda düzenlenecek diğer bir etkinlik ‘En Yavaş Scooter’ yarışmasında ise scooter meraklıları sürüş ve denge becerilerini sergileyecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM