Cuma, Ekim 18, 2024

Albayrak Beton’dan, dört projeye 1.5 milyar TL yatırım

İnşaat ve hazır beton sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası Albayrak Beton, 40 yıl boyunca edindiği tecrübe ve bilgi birikimini gayrimenkul üretimi alanında geliştirmeye devam ediyor. Bugüne kadar ana faaliyet konusu hazır beton üretimi olan Albayrak Beton, 2008 yılı itibariyle adım attığı inşaat sektöründe gayrimenkul üretimini aralıksız sürdürüyor. Bu zamana kadar yedi projede toplam 403 bağımsız bölüm üreten Albayrak Beton, 2023 yılı itibariyle hız verdiği gayrimenkul yatırımları çerçevesinde dört projeyi birden hayata geçiriyor. Dört projenin çalışmalarını tamamlayarak, peyderpey inşaatlarına start veren Albayrak Beton ‘Teraphill 15’, ‘Moonpark Koru’, ‘Teraphill Loft’ ve ‘Villa Rise’ projelerini toplam 1 milyar 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriyor. 


“Nitelikli konutlar üretmek üzere çalışıyoruz”

Albayrak tecrübesiyle nitelikli konutlar üretmek üzere aralıksız çalıştıklarını dile getiren Albayrak Beton Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak konuyla ilgili düzenlenen lansman toplantısında şirketleri ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. 

Albayrak “İnşaat alanındaki faaliyetlerimizin temeli 1984 yılında inşaat malzemeleri satışı ile atıldı. Zamanla iş kollarımızı genişlettik. 1999 yılında yaşadığımız Marmara Depremi, konut ve inşaat malzemeleri üretimi alanında köklü değişiklikleri zorunlu kılınca, hazır beton üretiminin önem kazanacağını öngördük ve 2003 yılında hazır beton üretimine başladık. Hazır betonda üretim ve hizmet kalitesiyle tercih edilen bir marka olarak tanındık. Pek çok önemli markanın ve Anadolu Yakası’ndaki metro projelerinin beton tedarikçisi konumuna geldik. Ardından bu tecrübemizi, inşaat sektörüne de taşıma kararı aldık ve 2008 yılı itibariyle inşaat üretimine başladık. 2023 yılı itibariyle de bu alandaki çalışmalarımıza hız verme kararı aldık. Halihazırda ‘Geleceği güvenle inşa eder’ sloganıyla ve 40 yıllık Albayrak tecrübesiyle nitelikli konutlar üretmek üzere çalışıyoruz. Şimdi bu kapsamda dört yeni projeye başlamış bulunuyoruz. İlk olarak başladığımız ‘Teraphill 15’, ‘Moonpark Koru, projelerinin hemen ardından ‘Teraphill Loft’ ve ‘Villa Rise’ projelerimize de start verdik. Bu projelerimizi toplam 1.5 milyar TL’lik yatırımla hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşüme özellikle önem veriyoruz. ‘Moonpark Koru’ bizim kentsel dönüşüm projemizdir. Bundan sonra da güvenli ve insan odaklı konutlar üretmeye, yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM