Cumartesi, Ekim 26, 2024

SIGN İstanbul, 25. kez kapılarını açıyor

Alanında dünyanın sayılı ticaret buluşmalarından birisi olan ve sergilenen ürün çeşitliliği ile sektörünün en önemli tedarik adreslerinden birisi olarak gösterilen Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul, 31 Ekim-3 Kasım tarihlerinde 25. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Sektöründe çeyrek asrı geride bırakmaya hazırlanan SIGN İstanbul’da, yurt içi ve yurt dışından 300 firma katılımcı olarak yer alırken, 100’e yakın ülkeden 25 binin üzerinde profesyonelin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. 


Yenilikler ziyaretçilerle buluşacak

SIGN İstanbul, geçen sene olduğu gibi yine PROMOGIFT İstanbul ile eş zamanlı gerçekleşecek. 31 Ekim-3 Kasım tarihlerinde Tüyap İstanbul’a gelecek ziyaretçiler, hem endüstriyel reklam ve dijital baskıdaki yenilikleri, hem de kurumsal tanıtım ve reklam dünyasının en son trendlerini bir arada görebilecek. Fuarda; dijital baskı, tekstil baskı ve transfer baskı ile serigrafi makineleri, boyalar, endüstriyel reklam ürünleri, lazer makineleri, CNC Router ve Frezeler, LED sistemleri, reklam ve baskı malzemeleri, tasarım ve grafik, görsel iletişim ve sergileme ürünleri, 3D baskı sistemleri gibi oldukça geniş bir yelpazede yenilikler ziyaretçilerle buluşacak. 


“Sürpriz etkinlikler ve hediyeler olacak”

SIGN İstanbul’da, 25. buluşmaya özel sürpriz etkinlikler ve hediyeler olacağını söyleyen Fuar Direktörü Seda Bozkurt, “Geçtiğimiz 25 yıl boyunca SIGN İstanbul, Türkiye endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörünün uluslararası arenaya taşınmasında önemli bir rol üstlenirken, yerli ve global markaları bir araya getirip tüm sektör paydaşlarını çatısı altında toplayarak, sektörünün en önemli uluslararası vitrinlerinden birisi oldu” dedi.  

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM