Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Öztrak’tan ‘değişim’ mesajı

Faik Öztrak CHP

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partilerinde değişim sürecini kongrelerle başlattıklarını söyledi.

Öztrak, Erdoğan Orhan Kongre Merkezi’nde düzenlenen CHP Süleymanpaşa 4. Olağan İlçe Kongresi’nde, devam eden kongrelerin CHP’nin yenilenme sürecinin parçası olduğunu kaydetti.Bir seçim süreci yaşandığını ve o seçimin kazanılamadığını ifade eden Öztrak, “Bir seçim sürecinden geçtik, maalesef o seçimde kazamadık. Ama bir şeyi görmemiz lazım. Bu seçimde bir gerçek ortaya çıktı. Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı, Türkiye’de atılan her iki oydan bir tanesini aldı” dedi.


Değişim sürecini biz başlattık 

Tek düşüncelerinin aldıkları oy oranını yukarıya taşımak olması gerektiğini belirten Öztrak, “Şimdi biz bunun üzerine daha fazla oyu inşa etmek yerine daha birinci günde başladık birbirimizle kavga etmeye. Değişim, arkadaşlar tabii ki yenileneceğiz, yenileniyoruz. Bu kongreyi niye yapıyoruz? İlçe başkanlarımız değişiyor, il başkanlarımız değişecek, kurultay delegelerimiz değişecek, parti yönetimi değişecek. Bunların hepsi olacak. Süreci biz başlattık” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM